Ali İhsan Hayırlıoğlu Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; bilgi teknolojisini kullanan, öğrendiklerini yaşama aktaran, yeteneklerinin farkında olan, düşünen, üreten ve sorgulayan bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Misyonumuz; çağdaş, yenilikçi, eleştirel düşünebilen, düşündüğünü ifade edebilen, bilimin ve sanatın ışığında ilerleyen, özgüven sahibi, ulusal ve evrensel değerlere sahip, sevmeyi paylaşmayı bilen, toplumu ileriye taşıyacak saygın bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Yok
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://atasehiraliihsan.meb.k12.tr

Adres - Yenişehir Mahallesi, Baraj Yolu Caddesi, İmar İskan Blokları No/3 Ataşehir/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam gün öğretim

Yerleşim Yeri - Yenişehir Mahallesi, Baraj yolu Caddesi, İmar İskan Blokları No:3 Ataşehir/İSTANBUL

Ulaşım Kadıköy´e giden 14ŞB(Baraj Yolu)-19 Y-19 T -14A-19S- otobüsleri ile, Üsküdar´a giden 320 A-320,11T otobüsleri ile ve Üsküdar-Harem-Ferhatpaşa minibüsleri, Dudullu-Bostancı Minibüsleri ile okulumuza ulaşılabilir. Ayrıca Dudullu-Bostancı Metrosu Mevlana Durağından yürüme 400m mesafe uzaklıktayız.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine 3 km